trečiadienis, vasario 16, 2011

★★☆☆ Annemarie Borlind Sonnen Fluid SPF 20

Priemonė turėtų būti palyginus lengva (nes alkoholis 3 vietoje). Turėtų tikti normaliai, vos riebiai ar vos sausai odai. Kad jautriai odai tinkamas nesutikčiau.
Turi patikimą apsaugą nuo saulės, bet jei apibūdinime rašo, kad ją suteikia titano dioksidas ir cinko oksidas- tai netiesa. Naudojami ir mineraliniai, ir cheminiai filtrai, bet titano ir cinko nėra. Turi pantenolio, alantonio ir vitamino E (bet pastarasis praktiškai pabaigoje, jo labai mažai). Turi antioksidanto arginino. Jei neturėtų alkoholio ir kvepalų- būtų labai nebloga priemonė.

Aqua (water), dicaprylyl carbonate, alcohol, ethyhexyl triazone, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, glycerin, arginine, glyceryl caprylate, phenoxyethanol, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylic/capric triglyceride, panthenol, tocopheryl acetate, aroma (fragrance), allantoin, laminaria ochroleuca extract, linalool, limonene, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, alpha-methyl ione

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą