ketvirtadienis, vasario 17, 2011

★★★★ Bioderma Sebium AKN

Puiki priemonė. Sudėtyje yra 2% salicilo rūgšties ir AHA rūgščių esterių, kurie taip pat turi keratolitinį poveikį. Tačiau rūgštys ir rūgščių esteriai nėra vienas ir tas pats. Nors esteriai irgi gali būti keratolitiniai, jie daugiau  veikia kaip emolientai, tirštikliai. Biodermos sudėties pradžioj, po vandens jie ir eina: DI-C12-13 ALKYL MALATE, C12-13 ALKYL LACTATE. Geriant cinko gliukonatas naikina bakterijas, bet nėra aišku koks jo veiksmingumas, tepant ant odos- greičiausiai antiseptinis. Ginkmedžio ekstraktas- geras antioksidantas, taip pat priemonė turi kelis gerus drėkiklius. Turėtų neblogai riebalus sugerti. Vos riebiai ar vos sausai odai.

water (aqua), di-c12-13 alkyl malate, c12-13 alkyl lactate, dipropylene glycol, aluminum starch octenylsuccinate, glycerin, ptfe, salicylic acid, xylitol, zinc gluconate, arachidyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, caprylic/capric triglyceride, laminaria ochroleuca extract, glycyrrhetinic acid, mannitol, ginkgo biloba extract, fructooligosaccharides, rhamnose, behenyl alcohol, polyacrylamide, sodium hydroxide, arachidyl glucoside, c13-14 isoparaffin, xanthan gum, propylene glycol, laureth-7, dodecyl gallate, fragrance (parfum).

4 komentarai:

  1. kuo skiriasi nuo Bioderm Sebium Pore Refiner?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Iš tikro, priemonės sudėtimi nelabai panašios. Tik tiek, kad abi salicilio turi. Konsistencija skirtinga (AKN bus labiau drėkinantis, nei Pore Refiner). Be to, AKN turi keratolitinių AHA rūgščių esterių, antiseptinio cinko.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Himalaia, ar šis kremukas būtų efektyvus šalinant tuos užsispyrusius inkštirus?
    Ar galima šią priemonę naudoti dienos metu?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip manote, ar naudojant vasarą šį kremuką dienos metu reikėtų papildomos apsaugos nuo saulės? Juk yra AHA r. esterių...

    AtsakytiPanaikinti