šeštadienis, vasario 12, 2011

★★☆☆ Iwostin Capillin Dilated Capillaries Cream SPF 20

Gana paprasta priemonė su patikima apsauga nuo saulės (naudojami cheminiai filtrai kaip avobenzonas. Jautriai odai labiau rekomenduojami mineraliniai filtrai- cinko oksidas ir titano dioksidas, tačiau jei oda cheminiams filtrams nejautri- nieko blogo). Iki konservanto eina tik vanduo, emulsikliai, emolientai ir pan., saulės filtrai, esculin (kuris gali būti dirgiklis) ir skvalanas, kuris yra geras antioksidantas, ląstelių komunikaciją skatinantis ingredientas, bet jo mažokai, sakyčiau. Turi truputį naudingo vynuogių kauliukų aliejaus.
Sudėtyje gana nemažai emulsiklių, emolientų, jie arti sąrašo pradžios, tad yra tikimybė, kad kimš poras, priklausomai nuo odos. Kapiliarinei odai labai naudingas vitaminas C eina jau po konservantų, kad didelės naudos iš jo nebus. Apibendrinant- didžiausia šitos priemonės nauda kapiliarinei odai- apsauga nuo saulės. Bekvapė, turi mineralinio dažo, kuris gali kažkiek neutralizuoti odos raudonį.

Aqua, Iwonicz Aqua, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Octyl Methoxycinnamate, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, Isopropyl Palmitate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethoxydiglycol, Vitis Vinifera Oil, Aluminum starch octenylsuccinate, Glyceryl Stearate, Esculin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Disodium Edta, PEG-8, Tocopherol, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77288.

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą