trečiadienis, vasario 23, 2011

★★☆☆ Margarita Ekologiškas maitinamsis kremas

Labai panašus į
Ekologišką drėkinamąjį kremą,
tik keli ingredientai sukeisti vietomis (gali būti, kad ir ingredientų koncentracijos skiriasi- vienam, pvz., gali būti daugiau vandens ir mažiau tirštiklių, tad jis bus lengvesnis).
Kad kremai beveik vienodi gali būti 2 priežastys- korektūros klaida internetinio puslapio sudėtyje arba tiesiog produkto „klonavimas“. Daug yra tokių kosmetikos linijų, kurios turi 5-10 produktų beveik identiškomis sudėtimis, tik, pvz., kvapas ir apibūdinimas skiriasi. Pvz., ant vieno plaukų kondicionieriaus parašo „sausiems ir pažeistiems“, ant kito „dažytiems“. O sudėtis praktiškai identiška. Nes iš esmės tiek sausi, tiek dažyti plaukai reikalauja tų pačių ingredientų. O kompanija, dirbtinai padidindama pasirinkimą prisivilioja klientus, nes sudaro iliuziją, kad produktas skirtas būtent jiems.

Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Tapioca Starch**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą