pirmadienis, vasario 28, 2011

★★★★ Nutra-Lift One Step Treatment SPF 15

Puikus drėkiklis su patikimu (apsaugo tiek nuo UVA, tiek nuo UVB spindulių) saulės filtrą. Turi didelę koncentraciją vitamino C, kuris turi gali padėti kovojant prieš raukšles, pigmentines dėmes, išsiplėtusius kapiliarus, spuogus... Tik reikia turėti omenyje, kad aukštos koncentracijos vitaminas C pradžioje gali dirginti odą. Taip pat turi ilgą sąrašą antioksidantų, puikių drėkiklių, odai identiškų ir ląstelių komunikaciją skatinančių ingredientų. Žodžiu, yrai visko, ko reikia visapusiškai odos priežiūrai, manau, padė efektyviai kovoti su raukšlelėmis. Turi pkelis galima problematiškus ingredientus, tačiau jei turi ir antioksidacinių savybių, be to, visi odą raminantys ir antioksidaciniai ingredientai juos nusveria. Turėtų būti gana lengvas, tad tiktų visiems odos tipams. Reiktų atkreipti dėmesį į tai, kad tokio tipo ("treatment") priemonių reikia tepti labai nedaug ant odos, o kad gautumėt pilną apsaugą nuo saulės- reiktų tepti gausiai. Tad geriau naudoti papildomą apsaugą nuo saulės. Be sintetinių kvapiųjų medžiagų, bet turi kvapnių augalinių ekstraktų.


Active Ingredients: titanium dioxide, parsol mex & benzophenone-3.
Deionized water, lactobacillus/algae extract ferment 5, vitamin C ester complex, tetrahexydecyl ascorbate, ascorbyl glucosamine, magnesium ascorbyl phosphate, calcium ascorbate, L-ascorbic acid, polyglyceryl- 10 pentastearate & behenyl ,sodium stearoyl lactylate, marine collagen, sodium pca, marine elastin, natural cetyl esters, broad spectrum anti-oxidant complex 14 (rosemary*, rose hips*, oregano*, sage*, olive leaf*, green tea*), herbal complex 30 (chamomile*, red clover*, ginger*, tumeric*, comfrey*), fruit flower complex 12 (calendula*, jasmine*, rose hip*, lavender*, carrot*), lecithin, DMAE, alpha- lipoic acid, astaxanthin, lecithin, grape seed extract, COQ-10, natural mixed tocopherols (vitamin E), vegetable glyceryl stearate, oat amino acids, organic royal jelly, time released vitamins (A palmitate, B1, B5, B6, B12, F, & K), hyaluronic acid, mixed flavonoids, msm, xantium gum, potassium cetyl phostate, natural allantion, food grade polysorbate-20, food grade sodium benzoate, natural mint/ orange extract.

1 komentaras:

  1. Norėjau sužinoti jūsų nuomonę apie Paula's Choice serumus. Galvoju rinktis tarp šio ir Paula's Choice ir vis beskaitydama jos patarimus nebežinau ar šis serumas gerai suformuluotas kaip ji sako, t.y., ar veikliosios medžiagos pateks į odą ir ar jis iš tiesų toks geras kaip rašoma. Nutra-Lift teigia, kad šiuose serumuose yra daugiau nei bet kur kitur veikliųjų medžiagų, bet ar tiek daug tikrai yra gerai, ar oda pasisavina ir ar jos nedirgina. Nutra-Lift serumas su auksu man pasirodė lipnus, todėl nebežinau ką rinktis.

    AtsakytiPanaikinti