trečiadienis, vasario 23, 2011

★★★☆ Rasa Dieninis veido kremas suteikiantis matinį efektą

Gan paprasta priemonė vos sausai ar vos riebiai odai. Matiškumą suteiks kukurūzų krakmolas. Turi avobenzono, tačiau nėra SPF indekso, tad klausimas, ar saulės apsauga bus pakankama. Turi truputį neblogų drėkiklių (elastino, hialurono darinio), antioksidanto vitamino E. Gaila, kad tik po konservantų ir kvepalų eina daugiau vitamino E, lecitinas, Vitaminas C.
Kad poras kimštų- neatrodo, tačiau kaip ir bet kokia priemonė su emolientais, gali. Avobenzonas irgi gali kimšti poras (man asmeniškai jis cistinius spuogus sukelia), tai labai individualu.

Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydecene, Glycerin, Corn Starch Modified, Cyclomethicone, Buthyl Methoxydiibenzoylmethane, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Polysilicone-15, Parfum (Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool), Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid.

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą