ketvirtadienis, kovo 24, 2011

★★★★ Bioderma Sensibio AR

Privalumai:
  • Be dirgiklių, kvepalų
  • Turi nemažai odai naudingų ingredientų
Trūkumai:
  • Ryškių nėra

Tikrai geras drėkiklis sausai/ labai sausai odai. Vandens ir mineralinio aliejaus pagrindas, turi naudingų ingredientų- odai identiškų, raminančių, antioksidantų, drėkiklių. Kad būtų koks nors ypatingas jautriai, raustančiai odai nepasakyčiau (mano manymu visos priemonės turėtų būti be dirgiklių), bet  visgi pliusas tas, kad neturi ryškių dirginančių ingredientų ir kvepalų.

water (aqua), mineral oil (paraffinum liquidum), glycerin, persea gratissima (avocado) oil unsaponifiables, arachidyl alcohol, dimethicone, glyceryl stearate, glycol distearate, ozokerite, peg-100 stearate, sodium pca, canola oil, dipalmitoyl hydroxyproline, glycyrrhetinic acid, tocopheryl acetate, ginkgo biloba extract, camellia sinensis leaf extract, glycine soja (soybean) germ extract, allantoin, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, sodium chondroitin sulfate, propylene glycol, behenyl alcohol, polyacrylamide, arachidyl glucoside, c13-14 isoparaffin, disodium edta, laureth-7, sodium hydroxide, caprylic/capric triglyceride, phenoxyethanol, methylparaben

9 komentarai:

  1. o kaip del arachidyl alcohol? Nesausina/ neerzina?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai nesausina, kaip tik atvirkščiai. Arachidyl alcohol yra riebusis alkoholis, kosmetikoje naudojamas kaip emolientas, tirštiklis.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ar jis tinkamas veido odai?

    AtsakytiPanaikinti
  4. o tai kaip del mineraliniu alieju????? tai juk didziausias blogis kosmetikos sudetyje!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vilija, kodėl mineralinis aliejus- didžiausias blogis kosmetikoje?

    AtsakytiPanaikinti
  6. su siuo kremu turejau nemalonios patirties. mano oda yra sausa, kai pasitepiau siuo kremu, ji isitempe ir smarkiai paraudo. tas pats broliui. trumpiau - tikrai gali dirginti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai kurie žmonės yra alergiški/ jautrūs jūros dumbliams. Turiu draugę, kuriai tokia pati reakcija kyla nuo bet kokių priemonių su su jais. Kartą kūnas užkaito ir ištino kremu pasitepus. Reiktų paeksperimentuot ir išsiaiškinti, būtų naudinga žinoti ateičiai, kad vėl problemų nekiltų.

      Panaikinti
  7. Ar jis nekemsa poru?

    AtsakytiPanaikinti