antradienis, kovo 15, 2011

★★★☆ Neostrata Brightening Cream SPF 15

Atrodo kaip neblogas balinantis kremas, su 10% AHA/ PHA ir 2% arbutino. Patikima apsauga nuo saulės, yra truputis antioksidantų.  Daugiau normaliai/ sausai odai. Apibūdinime rašo, kad neturi hidrochinono. Bet užtat turi arbutino, kuris ant odos suskyla į hidrochinoną... Tai jei turit ką nors prieš hidrochinoną, pamąstykit, ar norėtumėt tokią priemonę naudot. Mano nuomone hidrochinonas apskritai nėra minusas, kaip tik atvirkščiai. Jį naudoju kartu su AHA ir esu patenkinta, nes labai efektyviai odą išbalino. Viskas priklauso nuo to, kam jūs Neostratos kremą norite naudoti- jei balinimui, tai sakyčiau, kad galit jį rinktis. Jei tik kaip rūgštinę priemonę eksfolijavimui- galite rasti ir tinkamesnių variantų be arbutino. Kad ir kaip būtų, jis yra odos dirgiklis, tad jei jums balinimo nereikia, kam papildomai odą erzint.
Reiktų turėti omenyje, kad AHA priemonę reikia naudoti "skūpai", o apsaugą nuo saulės- gausiai. Nelabai įmanoma tai suderinti vienoje priemonėje. Tad rekomenduočiau naudoti papildomą apsaugą nuo saulės. Bekvapis, tačiau turi dažų.

Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate) 7.5%, Titanium Dioxide 2.0%. Aqua (Water), Glycerin, Gluconolactone, Propylene Glycol, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Lactobionic Acid, Mandelic Acid, Arginine, Stearic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Arbutin, Butylene Glycol, Cyclomethicone, C12-C15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Alcohol Denat, Dicaprylyl Ether, Citric Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Ceteareth-20, Retinyl (Vitamin A) Acetate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chlorphenesin, Methylparaben, Xanthan Gum, Aluminum Stearate, Ammonium Hydroxide, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA, Sodium Sulfite, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract, Tocopherol (Vitamin E), CI 19140 (Yellow 5).

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą