antradienis, kovo 08, 2011

★★☆☆ Rasa Stangrinamasis kremas su hialuronu, jūrų dumbliais ir orchidėjų ekstraktu

Gan paprastas kūno kremas sausesnei odai. Labai panašus į Rasos Drėkinamąjį kūno kremą su šilko baltymais ir hialuronu, tik keli ingredientai vietomis sukeisti ir ekstraktai skirtingi (orchidėjos arba šilkas). Bazė taip pat panaši į Rasos Drėkinamąjį veido kremą su elastinu ir hialuronu.
Orchidėja gali būti odos dirgikliu, kaip ir naudojami konservantai. Turi kelis odai naudingus ingredientus- antioksidantų dumblių, truputį vitamino E, hialurono druskos. Stangrint labai nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.

Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cattleya Skinneri (Orchid) Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Algae Extract, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Parfum, Dimethicone, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą