šeštadienis, gegužės 14, 2011

Akoma Infused Raw Shea With Lavender and Evening Primrose

Privalumai:
  • Natūrali sudėtis
  • Be konservantų (sudėtyje nėra vandens)
  • Pamaitins, suminkštins ir apsaugos odą
Trūkumai:
  • Eteriniai aliejai gali būti dirgikliais

Iš esmės sumaišyti aliejai/ sviestai su eteriniais aliejais. Ir namie galima laisvai sumiksuot tokį produktą. Jei pačiam nesinori terliotis,  oda sausa ir gerai reaguoja į eterinius aliejus, nėra jautri- kodėl nepabandžius. Tik reiktų nepamiršti ją ir padrėkinti, nes aliejai daugiau blokuoja drėgmės netekimą odoje, tačiau pačios drėgmės neatneša.  Naudojant vien aliejus sausai odai gali drėkinimo ir neužtekti.
Kadangi tai nėra drėkinantis kremas, tik aliejų mišinys- reitingo neskirsiu, nes būtų nesąžininga jį lyginti su kitomis priemonėmis ir dėl to vertinimą numušti.

Akoma shea butter (Butyrospermum parkii), Virgin organic coconut oil (cocos nucifera), Olive Oil (olea europaea), Cocoa butter (Theobroma cacao), Jojoba oil (Simmonsia chinensis ), Evening Primrose (Oenothera biennis), vitamin E (Tocopherol), Rose geranium essential oil (Pelargonium graveolens), Lavender (Lavandula angustifolia), Ylang ylang (Canaga odorata), *geraniol, *linalool, *limonene, *citral, *citronellol. *Occurs naturally in Essential Oils

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą