ketvirtadienis, birželio 02, 2011

★★★★ Paula's Choice Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15 & Antioxidants

Privalumai:
  • Patikima apsauga (iš cheminių filtrų)
  • Optimalus antioksidantų, odai identiškų, raminančių ingredientų kiekis
  • Matizuojantis
  • Bekvapis
Trūkumai:
  • Nėra

Puiki priemonė riebiai ar vos sausai odai. Lengvas matizuojantis, neriebalinantis pagrindas. Antioksidantai papildomai padės kovoti su saulės žala.
Jei ieškoma priemonės labai jautriai odai, geriau rinktis mineralinius filtrus (cinką, titaną), tačiau jie dažniausiai yra sunkesnės tekstūros, taip maloniai nesijaučia ant odos, kaip cheminiai.

Active Ingredients: Octinoxate 7.5%, Oxybenzone 2%, and Avobenzone 2% (sunscreen agents)
Water, Isododecane (matte finish solvent), Silica (absorbent), Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Superoxide Dismutase (antioxidant enzyme), Niacinamide, Phospholipids (cell-communicating ingredients), Soybean Peroxidase (antioxidant enzyme), Bisabolol (anti-irritant), Butylene Glycol, Propylene Glycol (water-binding agents), Aluminum Starch Octenylsuccinate (absorbent/thickener), Polysorbate-20 (emulsifier), PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20 (thickeners), Sorbic Acid (preservative), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (film-forming agent), EDTA (chelating agent), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Chlorphenesin, Phenoxyethanol (preservatives)

2 komentarai:

  1. Puslapis yra kopija BEAUTYPEDIA puslapio. Produktus vertinimo apzvalga, teksto atzvilgiu identiska, beveik zodis zodin.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oh, nein! Mane pagavo nusirašinėjant :)
      Neslepiu, kad Paula Begoun yra mano įkvėpėja ir guru. Tiek Beautypedia, tiek Cosmetics Cop puslapiai yra "Naudingų nuorodų" sąraše, ir net pirmoje vietoje. Formatas ir idėja panaši- bet turinys ir apžvalgos- mano. Nematau tame nieko blogo. Informacijos apie kosmetiką angliškai yra tuntai, o lietuvių kalba- deja, katino ašaros. Juolab, kad nei Rasos, nei Margaritos, nei Iwostin ar Biodermos bei kitos Lietuvai specifinės kosmetikos Paula Begoun nėra apžvelgusi, ir niekad to nepadarys. Sąmoningai vengiu Beautypedijoj jau esančių priemonių. Nebent mano nuomonė skirtųsi nuo ten esančios arba jei aš būčiau pirmoji parašiusi apžvalgą.

      Panaikinti