trečiadienis, vasario 23, 2011

★★★☆ Anna Lotan Liquid Gold Golden Day Cream

Gan paprastas, tačiau geras kremas sausai odai su jojobos aliejumi. Turi nemažai vaško, kuris gali kimšti poras. Yra keli geri ingredientai (drėkikliai, šlapalas, amino rūgštys...), kurie naudingi sausai odai, padeda jai gyti.

Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Polyisobutene, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Beeswax, Cetyl Alcohol, Propylene Glycol, Glucose, Sodium Gluttamate, Urea, Serine, Potassium Aspartate, Sodium Lactate, Fructose, Lactic Acid, Proline, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Propylparaben, Tocopheryl Acetate.

2 komentarai:

  1. Ar šitam kremui svarbi pakuotė? Jo galima įsigyti pigiau, išpilstyto į atsukamus indelius, ar tai kenkia jo sudėčiai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sudėtis gana paprasta, antioksidantų nedaug. Pagrindinis jo "gėris" mano akimis- drėkinančios, maitinančios medžiagos, t.y. aliejai, humektantai. Aišku, po kurio laiko ir aliejai oksiduojasi, bet ne taip sparčiai, kaip, pvz., vitaminas C. Tad pakuotė šiuo atveju nėra tokia svarbi.

    AtsakytiPanaikinti