šeštadienis, vasario 26, 2011

★☆☆☆ Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo

Pagrindinis šio šampūno detergentas- Sodium C14-16 Olefin Sulfonate yra dirginantis ir džiovinantis, panašiai, kaip Sodium Lauryl Sulfate. Jis yra "sušvelnintas" su Cocamidopropyl Betaine, labai švelniu detergentu. Šampūne yra emolientų ir emulsiklių, kurie naudingi sausai odai ir plaukams, padės sutvarkyti besipučiančius plaukus. Bet išeina taip, kad detergentas išsausina- o emolientai tą faktą tiesiog "užmaskuoja". Turi kelis ekstraktus, kurie gali būti potencialiai dirginantys jautriai odai, tačiau kartu turi ir krūvą odai naudingų. Mano akimis šitas šampūnas nei organinis, kaip jie skelbiasi, nei natūralus... Iš tos pačios Giovanni linijos galima geresnių išsirinkti.

Aqua (Purified Water) With *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, *Citrus Aurantium Dulcis (Valencia Orange) Extract, *Mangifera Indica (Mango) Extract, *Cymbopogon Schoeanthus (Lemongrass) Extract, *Ginko Biloba Extract, *Echinacea Angustifolia Extract, *Salix Alba (Willow Bark), *Macrocystis Pyrifera (Sea Kelp) Extract, *Chamomilla Recutita (Matricaria) Leaf Extract, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, *Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, *Glycine Soja (Soybean) Extract, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Glycol Distearate, Amodimethicone, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Decyl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Disteareth-75 IPDI, C11-15 Pareth-7, Citric Acid, C12-16 Pareth-9, Glycerin, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Fragrance with Essential Oils.

2 komentarai:

  1. labai ačiū už komentarą,gal galite pasiūlyti geresnių ingredientų šapmpūną,kondicionierių iš Giovanni plaukų kosmetikos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man pačiai tinka ir patinka, tiek poveikis, tiek sudėtis- Giovanni 50:50 Balanced Shampoo. Švelniai išvalo mano super riebius plaukus, bet neišsausina. Naudoju pakaitom su labiau kondicionuojančiais šampūnais.

    AtsakytiPanaikinti