šeštadienis, vasario 12, 2011

★★☆☆ Lumene Basic Blue Night Cream

Visiškai elementarus drėkiklis. Pastebėkite, kas ingredientų sąraše eina iki Phenoxyethanol- konservanto- tik vanduo ir tirštikliai, emolientai, glicerinas. Turi pantenolio, rugiagelių ekstrakto, vitaminų E, C, kurie didesniais kiekiais yra puikūs ingredientai, tačiau čia jų kiekis toks mažas, kad odai ypatingos reikšmės neturės.

aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerin, decyl oleate, isononyl isononanoate, tribehenin, peg-100 stearate, glyceryl stereate, phenoxyetanol, panthenol, propylene glycol, caprylyl glycol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, sodium hydroxide, centaurea cyanus (cornflower) extract, sorbic acid, peg-8, disodium edta, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, parfum (fragrance).

1 komentaras:

  1. naudoju si losjona ir jis man puikiai tinka - aknes nedaug, spuogeliu tik pries dienas, o karat, kai po 2h sporto saleje susitikus su drauge isgirdau jos "priekaista", kad dar spejau ir pasipudruoti, nes oda graziai atrodo, (nors net akys nebuvo pdazytos), priemiau tai kaip komplimenta. Visokiu losjonu bandziau - Lancome, Loreal ir kt., bet sis - ir pagal kaina ir pagal poveiki - puikus!

    AtsakytiPanaikinti