trečiadienis, kovo 16, 2011

★★☆☆ Alen Mak Achromin

Kiek įžiūriu, tai balinamasis ingredientas yra gluconic acid arba gliukonolaktonas, PHA rūgštis, panaši į AHA. Taip pat turi cetyl ricinoleate, emoliento, kuris gaunamas iš ricinos aliejaus, tad gali būti, kad jis irgi turi kažkokias balinamąsias savybes, kaip ricina. Bet čia jau bandau "pritraukti" tą balinamąjį poveikį. Taip pat sudėtyje yra enzymų, kurie gali turėti keratolitinį poveikį. Turi labai nemažai kvepalų, gali kimšti poras, tinkamas nebent sausai odai.

Prieš keletą metu esu pirkusi iš Norfos, tai akimis permetus ingredientus hidrochinono neradau, turbūt todėl jokio poveiko nepajaučiau (seniau jis turėjo hidrochinono). Gal dabar jis vėl į sudėtį sugrįžo, reiktų prieš perkant patikrinti. Konsistencija labai nepatiko, toks sunkus, riebus, smirdantis kremas. Bent man ant veido būtų labai nemalonu tokį tepti.


aqua, paraffinum liquidum, glyceryn stearate, peg-100 stearate, glyceryn stearate se, cetearyn alcohol, cetyl ricinoleate, glycerin, petrolatum, isopropyl myristate, benzophenone-3, dithiooctanediol, gluconic acid, sutilains, beta-carotene, dimethicone, disodium edta, methylparaben, creatinine, propylparaben, tetrasodium edta, parfum, citronellol, eugenol, geralion, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, hydroxyisohexyl-3-cyclohexene carboxaldehyde, butylphenyl methylpropional, linalool, alpha-isomethyl ionone, cinnamyl alcohol

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą