trečiadienis, kovo 16, 2011

★☆☆☆ Depileve Intimate Folisan

Alkoholis ir aspirinas. Nesuprantu aš, koks tikslas tokius pinigus už aspiriną mokėt... Matyt psichologinis barjeras pas moteris yra, kad reklamuojama kosmetikos priemonė privalo veikt geriau, nei ištirpinta aspirino tabletė. Na, dar patogumas turbūt, kad pačiam darytis nereikia...
Iš esmės, viena įauginėjančių plaukų problemų- uždegimas, kylantis nuo pažeistos plauko šaknies, sudirgintos odos ar nedezinfekuotų peiliuko ašmenų. Aspirinas efektyviai mažins uždegimą, alkoholis dezinfekuos. Tad priemonė gali padėti atsikratyti įauginėjančių plaukų, tačiau alkoholis išdžiovins ir dirgins odą. Gerai bent, kad priemonė bekvapė.

Aš rekomenduočiau (ypač, jei norima naudoti ant veido) geriau arba rinktis BHA priemonę (kuri veiks ir antibakteriškai, tačiau taip nedirgins ir nesausins odos, kaip alkoholis), arba pasidaryti tokį dalyką pačiam- ištirpinti kelias aspirino tabletes vandenyje (geriau išvalytame, distiliuotame) ir tiek. Galima pridėti dar glicerino ar kitų, odą raminančių ingredientų, jei norisi pagerinti tokį toniką. Bus ir žymiai pigiau, ir, be dirginančio alkoholio- sveikiau odai.

Isopropyl alcohol, aqua, propylene glycol, acetylsalycilic acid, glycerin

0 komentarai (ų):

Rašyti komentarą