penktadienis, kovo 25, 2011

★★☆☆ Living Nature Nature's Hydrating Mist

 Privalumai:
  • Gali turėti antiseptinių, antioksidacinių savybių
  • Gana natūrali sudėtis
  • Be konservantų
Trūkumai:
  • Dauguma ingredientų- potencialūs dirgikliai

Jei oda nėra jautri- gal ir galima būtų naudoti. Tačiau beveik visi sudėtyje esantys aliejai/ ekstraktai gali dirginti (reiktų turėti omenyje, kad dirginimas nebūtinai odos paviršiuje matomas). Jei visgi tinka ir patinka, rekomenduočiau naudoti tik vakare, nes gali sukelti jautrumą saulei

Aqua (water), Vegetable glycerin, Citrus grandis (grapefruit seed extract), Pelargonium graveolens (geranium oil), Citrus bergamia (bergamot oil), Ocimum basilicum (basil oil), Rosmarinus offi cinalis (rosemary oil), Juniperus virginiana (cedarwood oil), Phormium tenax (flax extract), Leptospermum scorparium (manuka oil), Melaleuca alternifolia (tea tree oil), Limonene*, Citral*, Citronellol*, Linalool*

5 komentarai:

  1. o kaip ir po kurio mazdaug laiko gali pasireiksti vidinis odos dirginimas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įvairiai, nuo odos priklauso.
    Vieniems dirgikliai po savaitės naudojimo gali "į paviršių" išlįsti (rausva, niežtinti, kaistanti oda, dilgčiojimas ir t.t.), kitiems tik kelias pakuotes produkto sunaudojus. Dar kitiem gali ir išvis jokio efekto nebūti.
    Nuolatinį odos dirginimą galima palyginti su saulės spindulių žala (tai irgi dirginimas)- žinom, kad pamažėle kenkia, tačiau to odos paviršiuje nesimato, nesukam galvos. O su metais poveikis kaupiasi, kaupiasi, tada vyresniame amžiuje išryškėja fotosenėjimo padariniai.

    AtsakytiPanaikinti
  3. aciu uz atsakyma :)
    bet tai tada galima daryti isvada kad daugmaz visi produktai kurie turi naturaliu ingridientu, gali buti arba ir yra dirgikliai???

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai ne, yra labai daug natūralių ar, kaip čia korektiškai pavadinus... Natūralios kilmės ingredientų, kurie yra nedirginantys ir turi puikių savybių. Pvz., hialuronas, antioksidaciniai, odą raminantys ekstraktai (ramunėlių, granatų, žaliosios arbatos, saldymedžio, vynuogių kauliukų..), vitaminai, aliejai ir t.t. Tiesiog dauguma kvapiųjų, eterinių aliejų be teigiamų savybių gali turėti ir neigiamų.
    Yra puikių natūralių produktų be dirgiklių, tiesiog mano nuomone, tokių yra mažesnė dalis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Vat puikus pavyzdys- BHID sertifikuotas, puikiai suformuluotas kremas be dirgiklių
    Aviva Kremas paakiams nuo senėjimo

    AtsakytiPanaikinti