pirmadienis, kovo 14, 2011

★☆☆☆ L'Occitane Lavender Vinegar

"Atominis" alkoholinis tonikas. Vienintelis nedirginantis ingredientas sudėtyje- vanduo. Alkoholio pagrindu (jis pirmoje vietoje), turi levandų, acto, kamporo, kvapiųjų medžiagų, kurie gali dirginti.

alcohol denat, aqua water, lavandula angustifolia (lavender) oil, acetum vinegar, camphor, limonene, geraniol, linalool

3 komentarai:

  1. bet tai kodel jie tokius gamina? ;/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, net ir patys blogiausi ingredientai (kaip alkoholis) turi ir teigiamų savybių (dezinfekuoja, pvz.), tad gali nuo spuogų padėti. Todėl kai kuriems žmonėm vistiek gali patikti ir tikti. Bet mano akimis minusai nusveria pliusus, alkoholis juk nepastebimai, po truputį odą žaloja.
    Bet alkoholinių tonikų užmatau vis mažiau ir mažiau, reiškias tikrai jie ne tokie jau geri ir žmonėms nepatinka, o gamintojai taikosi prie paklausos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nesprantu, kodėl kažkur iš praeities ištrauktas ir įdėtas šis produktas, kuris jau ilgą laiką negaminamas. Levandos turi tik kūno priežiūros produktus L'Occitane.Peržvelkit iš naujo, pvz alyvuogių veido priežiūros linija turi bio ir eco sert, bene visuose produktuose atsisakyta parabenų, sls (: Beveik visa kosmetika natūraliu pagrindu. Likęs tik vienas toks alkoholio užtaisas - levandų dezinfekuojantis gelis rankoms.

    AtsakytiPanaikinti