sekmadienis, kovo 06, 2011

★★★★ Olay Regenerist Daily Regenerating Serum Fragrance-Free

Labai puikus serumas visiems odos tipams (sausai- prieš drėkiklį, riebiai- vietoj drėkiklio), geras makiažo pagrindas. Lengvas silikono pagrindas. Pati jį naudoju- konsistencija labiau panaši į gelio, nei į serumo. Turi gerą kiekį niacinamido, odą raminančių ingredientų, peptidų, antioksidantų. Bekvapis.

Cyclopentasiloxane, Water, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Niacinamide, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Panthenol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Palmitoyl Pentapeptide-4, Carnosine, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Cetyl Ricinoleate, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Peg-10 Dimethicone, Peg-100 Stearate, Peg-10 Dimethicone Crosspolymer, Disodium Edta, Ethylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Benzyl Alcohol, Citric Acid.

4 komentarai:

  1. turėjau, tik ne fragrance free. Konsistencija labai faina, tepas lengvai, oda po jo lyg persikas, bet deja kimšo poras. oda mišri į sausumą

    AtsakytiPanaikinti
  2. bet kaip keista kad tokia gera priemone su tokia sudetim- paskutiniai 4 - Ethylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Benzyl Alcohol

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiekvienas renkasi, kas jam kosmetikoje yra priimtina. Mano nuomone parabenai yra saugūs ir kol kas nėra kitaip tvirtinančių išsamių tyrimų. Žmogaus pasirinkimo reikalas, bijoti jų ar ne.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na va ir pasirodė jūsų kompetencijos stoka. Kur sudėtis normali vertinant 2,o kuom šita gera ir vertinama 4 nesupratau. Man atrodo, kad reikia ir mokslus atitinkamus baigti, kad galėtumėt komentuoti ir teigti, produktas geras ar blogas. O ne tik internetu remtis. Siūlau daryti apklausas moterų, kurios naudoja vienokias ar kitokias priemones. Tada tikrai objektyvus vertinimai būtų.

    AtsakytiPanaikinti