ketvirtadienis, balandžio 07, 2011

★★☆☆ Benexere Drėkinamasis, elastingumą atstatantis koncentratas

Privalumai:
  • Turi puikių drėkiklių (sodium PCA, hialurono druskos, elastino)
Trūkumai:
  • Galimi dirgikliai: kvepalai, konservantas, žiedadulkių ekstraktas

Efektyviai sudrėkins bet kokio tipo odą, be silikonų. Sudėtis gana paprasta, nelabai įspūdinga, kaip serumui. Elastingumą atstatys nebent ta prasme, kad oda prisisotins drėgmės (tokią funkciją atlieka humektantai), tad gali jaustis lankstesnė, putlesnė, tačiau tai nėra ilgalaikis efektas. Turi galimų dirgiklių (pvz., konservantas methylisothiazolinone. Nors jo koncentracija maža, ~0.01%, tačiau vis tiek gali dirginti). Sudėtyje nematau kažko "profesionalaus" t.y. yra panašių "neprofesionalios" kosmetikos serumų su hialurono rūgštimi ar druska. Esu keletą jų peržvelgusi šiame bloge (pvz., Timeless Skin Care serumai yra paprasti, bet bent jau be dirgiklių).

aqua (water), glycerin, sodium pca, hydrolized elastin, sodium hyaluronate, pollen extract, linseed acid, peg-40 hydrogenated castrol oil, pvm/ma copolymer, polysorbate 20, propylene glycol, ethoxydiglycol, parfum (fragrance), tetrasodium edta, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, methylisothiazolinone.

3 komentarai:

  1. O kurio cia sudeti analizuojate? V14 ar V15? nes skirtumas yra kur profesionalams skirta ir kur namu naudojimui, nesuklyskit ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki.
      Dėkui už pastabą, nežinojau, kad skaičiukas lemia sudėties skirtumą, spėjau, kad tik pakuotės dydis skiriasi. Kokį pavadinimą davė žmogus, prašantis apžvalgos, tokį ir uždėjau. Greičiausiai čia bus namų naudojimo priemonė, bet tiksliai pasakyti negaliu. Kol kas paredagavau pavadinimą, kad liktų nekonkretus, be skaičiaus.
      Gal kas žino, kuo skiriasi šito serumo sudėtis profesionalams ir namų naudojimui? Būtų labai įdomu palyginti.

      Panaikinti
  2. 14v ir 15v sudetis skiriasi. kazkodel 15v koncentruotesnis. Ir jau seniai

    AtsakytiPanaikinti