penktadienis, balandžio 01, 2011

★★★☆ Bi Kor Egyptische Erde Egipto Žemė



Privalumai:
  • Ryškių nėra (reikia bandyti ant odos :))
Trūkumai:
  • Kvepalai

Normali, gana standartinės sudėties pudra. Pavadinimas "Egipto Žemė" ir visos jai priskiriamos "stebuklingos" savybės hiperbolizuotos, nes pudros pagrindas- talkas, nailonas, mineralinis aliejus, silikonas- dažnai pudrose pasitaikantys ingredientai. Turi tos "Egipro žemės", t.y. molio (Magnesium Aluminum Silicate), tačiau jis atlieka tik pagalbinį vaidmenį, kaip ir kiti gerieji ingredientai (vitaminas E, taukmedis, jojoba, vitaminas A, kurių yra tik lašelis). Bet tai nereiškia, kad pudra bloga, tiesiog, kad jos marketingas yra gerokai išpūstas. Visgi, dekoratyvinė kosmetika todėl ir vadinamas dekoratyvine... Iš jos kažkokio gydomojo poveikio tikėtis nevertėtų.

Talc, Nylon-12, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dimethicone, Polysorbate-20, C12-15 Alkyl Benzoate, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkil Butter (Shea Butter), Simmondsia Chinensis Oil (Jojoba Oil), Retinyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates Copolymer, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Magnesium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Arachis Hypogaea Oil (Peanut Oil), Silica. (+/-) MAY CONTAIN: Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).

7 komentarai:

  1. Vieni parabenai, nafta kaip ir daugelyje priemonių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man keista, kad autorei - vertintojai pasirode OK treciuoju numeriu irasytas Parrafinium liqiudium, as jau nekalbu apie tai, kad pirmu numeriu irasytas talkas, kuris taip pat "nedziugina" riebios ir jautrios odos. Nesu biologe ir medike, bet net ir mano kuklios zinios leidzia zinoti, kad sie du ingridientai yra visiskas blogis riebiai, i berimus linkusiai odai. Sveika oda jei gali isbalansuoti. Sutinku su autore delo ispusto marketingo. As rekomenduociau vengti sios pudros apskritai visoms merginoms.

    AtsakytiPanaikinti
  3. sveikos paneles bukit budrios pirkdamos sia pudryte as jos labai noriu,bet senos kartos kuri butu pirkta pries kokus 3 4metus dabar pries 1metus nusipirkau is erdesos ismeciau laukan suki ir byra pasikeite sudetis manau;( buciau labai dekinga kad kuri nors gal turi parduoti senos kartos pudryte mano nr 862123295 Aciu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na aš tai pirkau egipto žemę iš http://kosmetikosguru.lt/ už 95 litus ir tikrai nesigailiu ir nesijaučiu apgauta.. Ir kaina ir kokybė mane tikrai tenkina.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ar si pudra originalas , desiniajam kampe nematyti G+ F raidziu?

    AtsakytiPanaikinti