trečiadienis, birželio 01, 2011

★★★★ Kabana Green Screen Organic SPF 20 Sunscreen Fragrance Free

Privalumai:
  • Bekvapis
  • Patikima apsauga
  • Natūrali sudėtis, be konservantų
  • Aliejai pamaitins odą, glicerinas sudrėkins
  • Tiks ir jautriai odai
Trūkumai:
  • Ryškių nėra, bet gali būti nelabai malonus ant odos

Ne pačios elegantiškiausios tekstūros kremas (bus tirštas ir sunkus, labai baltas ant odos), bet turėtų gerai atlikti savo darbą (apsaugoti tiek nuo UVA, tiek nuo UVB spindulių) visiems odos tipams, ypač sausai.
Problema su natūraliais saulės apsaugos kremais dažniausiai būna ta, kad jie gerai neišsilaiko ant odos, būna labai riebūs ir nėra atsparūs vandeniui, prakaitavimui ar kontaktui, t.y. lengvai nusitrina nuo odos. Panašu, kad šis kremas toks ir bus, bet nepabandęs nesužinosi. Nėra konservantų, kas mane truputį neramina, nes sudėtyje yra vandens, o priemonės su vandeniu yra linkusios gesti. Taip pat nėra dirgiklių, problematiškų ingredientų ir kvepalų, naudojamas švelnus mineralinis UV filtras, tad turėtų puikiai tikti jautriai odai.

Zinc oxide 25%, eldorado spring artesian water, organic extra virgin olive oil, organic jojoba oil, vegetable glycerin, organic shea butter, vegetable emulsifying wax, vegetable vitamin E

2 komentarai:

  1. Kremas ant odos palieka lengvą balkšvą apnaša, bet labai neilgam. Paskui susigeria ir nebesimato (ypač kai mano oda ruda natūraliai).Nuo odos lengvai tikrai nenusiplauna, nes ir nusimaudžius - lieka tas pats balkšvas apnašas.
    Kadangi turiu saulės alergija ir sausą odą,tai labai noriu,kad šis kremas mane išgelbėtų. Ačiū už vertinimą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dėl cinko oksido palieka jis tą balkšvą spalvą, jis neįsigeria į odą, toks kremas vadinamas fizinia apsauga nuo saulės, nes jų sudėtyje yra ZnO, kurio veikimo principas atmušti saulės spindulius(taip pat šie metalai veikia tokiu pat principu: TiO2, FeO,baltasis molis tokiu pat pricipu veikia), apsaugai nuo saulės galima naudoti net paprasta vaistinėj nusipirkus zinko oksido kremą :)fizinių kremų minusas tas, kad oda neįdegs. Cheminė apsauga įsigeria į odą, jie alergizuoja.

    AtsakytiPanaikinti