ketvirtadienis, vasario 17, 2011

★★★★ Bioderma Sebium Pore Refiner

Turėtų gerai sugerti riebalus, bet kartu gali ir kažkiek sausinti odą. Salicilis gali kažkiek valyti, bet neaišku, koks jo procentas. Kremas laikinai užpildys poras silikonu ir teflonu, kad makiažas geriau dengtųsi ir oda atrodytų lygesnė, vat ir visas “poras sutraukiantis” efektas. Užsikimšusias reikia valyti, jei išvalius jos sumažės- valio. Jei ne- teks su tuo susitaikyti, tokia jau odos struktūra. Turi keletą antioksidantų, neblogų drėkiklių, kurie kartojasi daugumoje Bioderma gaminių. Riebiai ar vos sausai odai.

water (aqua), methyl methacrylate crosspolymer, dipropylene glycol, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone, glycerin, butylene glycol, fomes officinalis (mushroom) extract, sodium polyacrylate, salicylic acid, dodecyl gallate, ginkgo biloba leaf extract, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, silica, trideceth-6, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, lauryl peg/ppg-18/18 methicone, propylene glycol, peg/ppg-18/18 dimethicone, caprylic/ capric triglyceride, sodium hydroxide, disodium edta, chlorphenesin, phenoxyethanol, fragrance (parfum).

4 komentarai:

  1. O ar turi ingredientu, kovojanciu su spuogeliais? Ar reikia pries tai tepti kazka kovojant pries juos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Slicilis kovoja su spuogeliais, inkštirais. Tik nesu tikra, koks jo procentas priemonėje.
    Jei norisi efektyviau su spuogeliais kovoti, galima kombinuoti salicilį su benzoilo peroksidu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šis kremas geriausiai iš bandytų išlaiko odą matinę ir po jo oda visiškai neblizga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikia gal ir man pabandyti. Būtų puiku, jei priemonė ir matizuotų, ir su inkštirais kovotų tuo pačiu metu. Nes niekaip nerandu, kas paliktų odą idealiai matinę ir nebūtų tik tam tikslui skirta, nes nesinori sluoksniuoti milijono kremų ant ir taip riebios odos.

      Panaikinti