antradienis, kovo 08, 2011

★☆☆☆ Rasa Šildomasis anticeliulitinis kremas su pipirų, imbierų ir cinamonų ekstraktų kompleksu

Skiriasi nuo Rasos Šaldomojo anticeliulitinio gelio tiek konsistencija, tiek ingredientais (tai tik parodo, kad vienos tiesos celiulito gydyme nėra ir priemonės nėra "tikrai veiksmingos", kaip reklamos teigia). Vietoj dirginančio šaldymo efekto bus dirginantis šildantis efektas (kurį sukels čili pipirai, cinamonas, arnika, kiti dirgikliai irgi gali prisidėti). Mano nuomone pipirus ir cinamoną reikią valgyti, o ne ant odos tepti...
Turi ir odai naudingų, drėkinančių, raminančių ingredientų, tačiau jie nepanaikins dirginančio čili pipirų poveikio. Naudojama konservantų sistema taip pat gali dirginti odą, dėl to ji nerekomenduojama ant odos paliekamose priemonėse. Vertinu kažkiek palankiau už gelį ne dėl to, kad kremas yra efektyvesnis, bet todėl, kad jis turi sąlyginai mažiau dirgiklių (tačiau jie gali veikti stipriau. Bet vien alkoholio ir mentolio nebuvimas jau gera naujiena), bei daugiau odai naudingų ingredientų. Kad ir kaip būtų, tai nepaneigia fakto, kad bet kokią dirginančią priemonę ant odos naudoti yra nesveika! Jei labai norisi įsivaizduoti, kad kremais galima celiulitą panaikinti, nagus niežti odą padirginti- įspauskit paprasto kūno kremo į ranką ir čili pipirų užsibarstykit... Tas pats veikimo principas. Tik kai oda užkais manęs nekaltinkit :) Aš jau geriau su celiulitu vaikščiosiu (kas, beje, moterims yra visai natūralus dalykas), nei su tokiom nesąmonėm save kankinsiu.
Turėtų tikti sausesnei odai.

Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polydecene, Glycerin, Cyclomethicone, Conjugated Linoleic Acids, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Extract, Camelia Sinensis Extract, Capsicum Annuum Extract, Cinnamomum Zeylanicum Extract, Ginkgo Bilobae Extract, Zingiber Officinale Extract, Capsicum Frutescens Resin, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Parfum (Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool), Panthenol, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide

36 komentarai:

  1. Man šis šildantis kremas laaabai nepatiko. Vos tik juo pasitepus pradėjo taip deginti odą, kad nebežinojau kur dėtis. Nuplaut nerizikavau, nes panašūs šildantys tepalai reaguodami su vandeniu turi savybę dar labiau degint. Deginimas praėjo po kokios valandos. Tada jutau tik šilumą. Deje tuo viskas nesibaigė, nes naktį net pabudau kaip degė visos kojos.
    Žodžiu šis kremas guli nenaudojamas, nes bijau antrą kartą teptis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai gaila kad nevisi supranta jog toks poveikis ir turi buti. As esu busima kosmetologe, mes si krema naudojom ir visos merginos buvo patenkintos, ir visoms kojos dege.

      Panaikinti
    2. Man lygiai taip pat dega kojos, užtat ir ieškau info, kodėl taip yra. Štai ir šiandien dar dega, nors vakar vakare tepiau, o naktį netgi ploviau kojas.... tikiuosi kokio neigiamo poveikio nebus....

      Panaikinti
  2. Iš tiesų čili dirgiklis (ir visi kiti aštrumai esantys kremo sudėtyje) pernelyg stiprus, kad šį produktą būtų galima naudoti maloniam kojų masažui, tikintis atsikratyti celiulito (o dar tas plastmasinis antgalis-šepetys toks aštrus, jog baisiai nemaloniai brūžina odą..nesuprantu apie ką galvojo gamintojai!gal tai skirta dramblių masažui?..) pasitepus kremu, pojūtis toks lyg šlaunis svilintų nepelnytai priartėjusi saulė..tai trunka mažiausiai valandą ir šaltas dušas situaciją palengvina tik tuo kartu kai stovite po šalto vandens srove (iš tiesų pojūtis tiesiog dieviškas..)degina visur kur tik spėjo prisiliesti kremas..nespėjus jo iškart nuplauti teks kurį laiką pasikankinti pragaro liepsnose..manau pavadinimas labai klaidina (šį kartą netgi labai labai!) pirkėjas moteris, kurios tikisi šilto malonumo savo celiulitui..tai toli gražu ne šildantis kremas, o deginantis arba mažų mažiausiai kaitinantis (dar gerai būtų parašyti temperatūrą iki kurios sukaista pateptos vietos, tuomet būtų visai sąžininga perkančių atžvilgiu..) siūlyčiau net nemėginti to namuose, nes rizikuosite čili pajausti visu kūnu..o baimė antrą kartą nusvilti bus didesnė nei noras atsikratyti celiulito..
    teks stengtis užgožkti bet kokius išorinius trūkumus vidiniu grožiu arba ieškoti kito kelio ;) tai tik mano nuomonė, tad jūsų teisė rinktis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pirmas dalykas, tai yra sildomasis kremas, ir jei jo sudetyje yra pipiru, tai nereiskia kad pipirus tik valgyti galima o ne ant odos tepti.. kitas dalykas kad visuose tokio pobudzio kremuose ar tepaluose pagrindas ir yra pipirai, todel jis ir vadinasi sildomasis! Jo principas sildyti, kad geriau cirkuliuotu kraujas (taip kaip ir parasyta ant pakuotes)jis veikia kaip ir sildomieji tepalai nuo traumu ar nugaros skausmu..tiek kad RASA sukure kaip anticeliulitini krema. Naudoju si krema ir neverkiu kad dega oda,nes taip nera. O kalbant apie antgali, tai ji ne siaip sugalvojo ir uzdejo, nera jis astrus, pabraukite su pirstais, sereliai yra minksti, o braukiant sonu jie svelnus. masazuojant kojas jausmas kitoks, bet jis odos nedreskia, nepazedzia ir nebruzina.
    Pojutis- svelni ir grazejanti oda, o sepepetelis padeda ja minkstinti, ji tampa minkstesne jau po keleto kartu naudojimo. Juk celiulinine oda nevien sudribus i rinkes buna, bet ir kietoka kuria net sunku suimti pirstais. jei preke lietuviska, nereiksia kad ji visiskas nesusipratimas
    Jei kremas butu toks blogas , kremo net nebutu prekyboje. Bet toks nera.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jis tikrai deginamasis kremas,o ne sildomasis.Mano oda stora ir visi kremai iki siol silde,o ne degino.Man tai kilo abejone ar tikrai jis yra dermotologu patikrintas,nes manau zmonem su normalia oda tai yra neistveriamas karstis,atrodo,kad su liedlempe degina.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man nudegino oda!!!galima i teisma paduot gamintoju!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai nenaudokit, parasyta sudetis ir visiems aisku kas laukia, gali ir parausti oda bet tai normalu

      Panaikinti
  6. pirmąsyk naudoju.. antgalis tikrai nėra patogus. Pirmosios minutės nebuvo malonios, nes kartu su kaitimu, atsirado gana stiprus dilgčiojimas - lyg bandymas adatėle. Vėliau - netaip ir baisu..gan stiprus šildymo efektas. Nesu jautrios odos, tad kaip veiktų itin alergišką - negaliu atsakyti. Ar bus veiksmingas..dar teks palaukti. Tačiau esu įsitikinusi, reikia nepersivalgyti ir šiek tiek daugiau pajudėti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Puikus pastebėjimas, kad reikia prižiūrėti savo dietą ir judėti. Celiulitas yra natūrali moters kūno dalis, tad jo atsikratyti sunku, ir dauguma priemonių nepadeda, arba padeda tik laikinai. Svarbiausia pasimasažuoti ir per daug dėl jo nestresuoti, beveik visos juk turim tą celiulitą, vienokio ar kitokio laipsnio :)

      Panaikinti
  7. Man asmeniškai jis taip kaitint ir degint pradėjo, kad naktį atsibudau ir užmigt negalėjau..bėgau kojų praust. Jos raudonos buvo....nežinau ar taip turėtų kremai veikti..atrodo kad nugrauž viską.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Patarčiau ir nebesikankinti, nes tas kaitinimas nieko bendro su celiulitu neturi, tiesiog dirginamas paviršinis odos sluoksnis, o celiulitas slypi žymiai giliau, riebaliniame, jungiamąjame audinyje, kurių kremai nepasiekia. Pats masažas yra žymiai naudingesnis nei tas a la kaitinimo efektas.

      Panaikinti
  8. nusipirkau pries kelias savaites ir pamaniau ismeginti juk vis gi lietuviska preke o.O na kvapas man tikrai patiko, bet tas antgalis ojoj. pasitepus maloniai silde, kol nepatryniau akiu. NORS rankas buvau gerai nusiplovusi muilu iskart po koju tepimo prakeikiau viska zemeje, pacios suprantate kodel. ir nesvarbu kiek kartu bentrinciau rankas muilu, vistiek jo lieka. siandien ryte pasitepusi kaitinti kojas pradejo tik po kokiu keliu valandu. vakare grizusi namo maniau pamirksiu vonioje bet kur tau, sokau is jos kaip pasiutus, nes net vos siltas vanduo kaip smala degino. nezinau ka ir bepasakyti. vertinimai nei geri nei blogi. kaip jau kazkas rase,k ad sildymas gilesniu sluoksniu nepaveiks. nebent tik oda atrodys elastingesne ir strangresne.

    AtsakytiPanaikinti
  9. isbandziau ir as si krema,vakare issitepiau pries miega jau betepant jautesi siluma paskui pradejo kaitint,degint ir prabudusi nakti lekiau plaut koju nes neimanoma buvo iskest,kazkoks absurdiskas produktas,pinigai ismesti kaip i bala....

    AtsakytiPanaikinti
  10. Oj viskas blogai jums žiūriu..antgalis per daug celiulitines kojas įtrina, per daug kaitiną odą..tai tada pirkit dvigubai brangiau kainuojančius kremus ir bus ramu.
    o ši sudėtis tikrai tirpina riebaliukus, net galima pasidaryti gėrimą iš kefyro, imbiero, čili ir cinamono.

    AtsakytiPanaikinti
  11. grozis reikalauja auku, jei norit maloniai, kvepianciai, greitai ir pigiai issitirpdyt celiulita tai dar palaukit:D nes nelabai yra israsta kazkas. man pirma karta viskas gerai buvo, bet antra karta panaudojus kaip uzkaito viskas, kad ojetau, bet paziurejus,kad cia visom taip, tai savaime aisku, kad toks ir turi buti kremo veikimas;)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Ištepus kojas, rankas kelis kartus rankas kruopščiai išploviau su muilu, bet kremas vis tiek liko! Kur bepalietus visur pradėdavo degint odą, kojos kaito visą naktį, kuri tapo tikra bemiege kančia. Ryte šveičiau kremą į šiukšlinę ir gyvenime nebežiūrėsiu į Rasos pusč. Geriau sumokėsiu dvigubai ar trigubai brangiau, bet nekentėsiu to kankinančio svilinimo,l kuris nepraeina ištisas valandas.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Tai gal jus to kremo be proto daug pritepat? Man pirma nakti degino, bet dabar viskas puiku! Vakare naudoju sildanti, o ryte saldanti, derinu su liposazo masazu, sportu ir mityba, ir tikrai oda daug svelnesne tapo, o celiulitas po biski traukiasi :)

    AtsakytiPanaikinti
  14. Juokingi zmones, kurie tikisi kad nuo glostymo ir kokio svelnaus kremuko dingtu celiulitas. Tokiem tikriausiai ir dantu sepetukas su kokia mentoline pasta butu neimanomas dalykas.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Man taip pat uzteko vie no karto, neesu niekam alergiska. Bet kai issitepiau kremu galvojau sudegsiu!!!Jeigu is duso iseit negali tai ar cia normalu?Pagalvojau gal pipirams ar kitiems ingridientams esu alergiska, nes koks bus pojutis niekas neispeja!!! Nzn kur dabar ta krema deti...Gal zmones neskiria sildomojo efekto nuo deginamojo!!!nors bek ir rek... nepatariu niekam pirkti, geriau tada jau lygintuva karsta prie koju prisidekit, pojutis tas pats

    AtsakytiPanaikinti
  16. NA ka as galiu pasakyti. Guliu va dabar ir kenciu nuo svilinancio karscio...jau kokius 3 kartus buvau duse, nusprendziau paskaityti forume kas cia su manim darosi. Pirmas ir paskutinis sio produkto naudojimo kartas...kaip suprantu laukia bemiege naktis :(((

    AtsakytiPanaikinti
  17. naudoju ir aš šį kremą. na taip, degina, bet kentėt įmanoma. nesuprantu tų, kurios iškarto bėga plautis kojų :D juokingai skamba..
    norite, kad celiulitas dingtų glostant kojas? apie jo veiksmingumą nieko pasakyti kol kas negaliu, nes tik antrą kartą pasitepiau, bet po jo oda tapo žymiai švelnesnė, net maniškis pastebėjo kai glostė :)
    taip, kad, jei kas čia skaitosi ar verta pirkti ar ne, tai jei nesate verkšlenanti vištelė - pabandykit :))

    AtsakytiPanaikinti
  18. Arba mano kūno oda per daug stora ar aš nesuprantu apie ką čia kalbate. Labai patiko Rasos produktas. vienas is geresniu. o šalta žiema tai net visai malonus man tas šildymas. Taip, angaliu nusivyliau nes tikrai nelabai malonus, bet visa kita super. Labai patiko!
    Kaip sakoma grožis reikalauja aukų. Norit paneles būti gražios teks truputi pakentėti.

    AtsakytiPanaikinti
  19. Pirmus 2 kartus pasitepus siuo kremu, kojos dege baisiai ir tas sepetys toks siurkstus pasirode, bet nenuleidau ranku, pasitepusi 3 karta as nejauciau jokio deginimo, tik siek tiek silumos, naudoju si krema ir man labai patinka. O prie antgalio irgi pripratau. Oda tapo tikrai grazesne. Grozis reikalauja auku! :)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Dievaži sėdžiu, skaitau ir norisi kojas gesintuvu gesint... :) Dar tik antras kartas kaip tepiau, pirmąkart kai patepiau pradėjo taip smarkiai degint, kad galvojau daugiau nebetepsiu. Tačiau surizikavau. Ar tepsiu tračią kartą tikrai nesu tikra...

    AtsakytiPanaikinti
  21. Norit isnaikinti celiulita o pakentet bijot, norit sedet sau maloniai ir celiulitas dingsta. Pasaku mergaites... Nenorit celiulito-kentekit, nes grozis reikalauja auku!
    AS naudoju, taip pat buvo bemiegiu naktu, bet derinant su sportu sveika mityba- sis kremas tikrai efektyvesnis nei kazkoks eilinis anticeliulitinis kremas, kuris neturi jokio poveikio apart drekinimo, o sumokat kaip uz gera daikta...

    AtsakytiPanaikinti
  22. Pritariu nuomonei, kad grožis reikalauja auku, mane taip pat vieną naktį pakėlė baisus deginimas ir nebeiškentus ėjau praustis, tačiau padariau išvadą, kad tiesiog per daug jo pritepiau(naiviai tikėdama, kad tai pagreitins procesą:D) nuo šiol nedidelį kiekį tepu kas vakarą ir viskas liux! Nereikia taip greit nuleisti rankų ir kaltinti priemonę neišmokus pirmiausia ją tinkamai naudoti.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Nepatarčiau šio produkto naudoti niekam, nebent esate labai storaoodė... Užsitepiau šios priemonės po kūno šveitimo ir masažo ir taip pradėjo deginti, kad jau galvojau važiuoti į ligoninę, mano oda tikrai normali ir niekad nebuvo jautri... Suprantu, kad kremas šildantis, bet tikrai negali deginti, tiek kad iki ašarų priveda.... toks jausmas kad kas su kaitlempe degintų... būkit protingos rinkitės švelnesnes priemones, jei nenorite nusideginti odos ir kentėti mažiausiai valandą aštraus deginimo...o tos kurios rašo kad grožis reikalauja aukų ir daugelis čia verkšlena bereikalo tai pagalvokit ar tikrai įmanoma verkti iš skaumo šeip sau ir ar kosmetikos priemonė kuri nudegina odą gali būti pardavinėjama.... Nepatarčiau niekam pirkti ir naudoti, kažkoks sadomazochizmas dėl abejotino efekto kremo.....

    AtsakytiPanaikinti
  24. Paskaičius komentarus, suprantu, kad jis iš tikrųjų turi taip vadinamą "deginantį poveikį" ! Bet niekas taip ir neparašė, ar veiksminga ši preimonė? O gal visos metėt lauk, vos pabandžiusios pirmą kartą? :)

    AtsakytiPanaikinti
  25. artėjant vasarai nusprendžiau ir aš pasirūpinti savo probleminėmis vietomis. Ir lentynos su anticeliulitinėmis priemonėmis pasirinkau šį kremą. Kai grįžau namo nusprendžiau paskaitinėti šį kremą jau išbandžiusių merginų komentarus ir išsigandau.. bet, kad jau įsigijau nusprendžiau išbandyti. Nors kremas ir nebrangus nesinorėjo jo išmesti net nepabandžius. Šiandiena tepiausi jį trečią kartą. Pasitepus pirmą kartą jis ištikrųjų degino. Ne šildė, o degino. Tačiau aš diskonforto dėl to nejaučiau, kartais net gi buvo malonu. Kai pabudau ryte, kremas vis dar degino :) pasitepus antrą kartą jokio deginimo nebejaučiau tik malonų šildymą. Šiandiena pasitepiau kremą trečią kartą, poveikis - viduriukas tarp pirmo ir antro karto t.y. degina, bet nesmarkiai. Taip pat įsigijau šaldantį tos pačios produktų linijos kremą. Pradėsiu ir jį naudoti, tik ne vakarais, o rytais. Priemonių turetų užtekti keletui savaičių, todėl parašysiu komentarą apie rezultatus vėliau. E. :)

    AtsakytiPanaikinti
  26. Jei tik galit apeikit sita preke kuo didesniu lanku. Nusiteikiau ramiam treciadienio vakarui, o dabar sedziu ir verkiu is apmaudo ir pykcio. Ir skausmo. Didelio skausmo. Pasinaudojau siuo produktu pries valanda. Jau spejau penkis kart patupet duse po lediniu vandeniu ir issitept jogurto puoda. Beprotiskas deginimas veda is proto. Is ankstesniu komentaru speju, jog laukia bemiege naktis. Tuoj pradesiu melstis.

    AtsakytiPanaikinti
  27. naudoju, patinka, pirksiu ir dar, tik nereikia jo tepti storu sluoksniu, tiesiog vos vos ir daugiau masazuoti, as tai kartais is tos pacios firmos pirma uztepu krema su kava ir hialuronu o po to su masazuokliu kad maloniau tas masazas butu tepu tuos pipirus, naktim prakaituoju nuo to pipirinio atsikeliu slapia bet sildymas malonu, tiesa viena karta buvau uztepus storesni sluoksni tai daugiau padegino bet nieko praejo, dabar dedu plona sluoksniuka ir super

    AtsakytiPanaikinti
  28. Man labai patinka sis produktas! Tereikia teisingai naudoti, o man po 3 karto antgalis tapo net per svelnus, norisi kazko stipresnio. Oda minksteja, problematiska vieta aplink kelius irgi gereja, celiulitas kadangi turbut paskutineje blogiausioje stadijoje dar naiviai rezultatu per kelias savaites nesitikiu, taciau jau matau kad savo rezltatus pasieksiu. Kantriai masazuodama siuo kremu, sportuojant ir valgant sveikai. Valio Rasa.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Man dar nei vienas tepalas nuo celiulito nebuvo toks veiksmingas kaip šis gelis. O išbandžiau aš jų tikrai daug, bet tokiu efekto nesulaukiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  30. Įdomu per kiek laiko su šiuo kremu išnyksta celiulitas, nes labai norėtųsi iki atostogų atsikratyti šiuo "džiaugsmu" :)

    AtsakytiPanaikinti
  31. Man rasa taip pat nelabai tiko, bet tikria jautrios odos savininke esu, tai jei kas dar nebandet pabandykit collistar kremuka ( as perku douglas https://www.douglas.lt/katalogas/collistar-anticellulite-thermal-cream/ ) man pats geriausias, o bandziau ne viena... gal kokiu laudisku priemoniu zinot kai su celiulitu kovot ? kartais kavos pylinga darau irgi sako padeda.

    AtsakytiPanaikinti