penktadienis, gegužės 06, 2011

★★☆☆ AliveMax Revolution 24K Gold Anti- Aging Serum

Privalumai:
  • Alijošiaus pagrindas vietoj vandens
  • Mažyyytė kruopelytė (tikrai, visiškai mažytė) odai naudingų medžiagų- odai identiškai puikus drėkiklis hialuronas, GAG, egzotinės ir nelabai antioksidacinės uogytės (vėlgi, dėl akių)...
Trūkumai:
  • Auksas gali būti dirgikliu
  • Aišku, subjektyvus dalykas- bet kaina
  • Kvepalai, lašelis galimai dirginančios arnikos

Na, populiaru dabar auksą visur dėti... Nebe tie laikai, kad tik dantis ir papuošalus iš jo gamintų... Degtinėje pastebėjau. Ant gurmaniškų patiekalų. Ant šokolado. Veido procedūrose. Ir vat, kosmetikoje. O kad tas auksas gali būti odos dirgikliu, sukelti dermatitą (2000- 2001 metais aukso darinys išskirtas kaip šeštoje vietoje (iš 65) esantis dažniausiai reakciją sukeliantis alergenas. Aukštesnės vietos teko nikeliui, peru balzamui, kvapiųjų medžiagų mišiniui ir t.t. (Dermatitis. 2004 Dec;15(4):176-83). Be to, auksas jokio teigiamo, moksliškai patvirtinto poveikio odai neturi- tai turbūt niekam irgi nerūpi... Užtat buteliuky blizgučiai plaukioja, gražiai atrodo. Gerai, kad nesu šarka, nemėgstu geltono aukso, bo dar susigundyčiau
O rimčiau... Oficialiam puslapyje skelbia, kad stangrina odą, skatina ląstelių atsinaujinimą, pašviesina paakius, padeda atsikratyti spuogų, raukšlių, pigmentinių dėmių. Lietuviai dar žada: Ypatingai sausai viso kūno odai; Niežėjimas ir pleiskanojimas; Celiulitas; Labai raukšlėtai ir suvytusiai kaklo ir dekolte odai; pernelyg didelio saulės spindulių poveikio pasekmėms; Pažeista ir porėta oda; Tamsūs ratilai apie akis; Maišeliai po akimis; Strazdanota oda ir t. t. Vietoj "t.t." turėtų būti "įsirašyk pats". Žinoma, tokiems pažadams pagrindo nėra.
Spėju, kad ir kainytė jo pagerinta. Gal klystu, bet kartu su kauke platintojui paketas kainuoja "tik" 129$... Galutinė kaina tada nuo platintojo gobšumo priklauso. Kitur radau, kad serumas 90 eurų kaštuoja (buvo 100, dabar tik 90!), kaukė tik 80, be nuolaidos. Matyt ir taip perka.... Vat teip vat.
Aukselį išmetus būtų visai padorus, paprastas drėkinantis serumas visiems odos tipams, ypač sausesnei.  Pagal ingredientus spėju, kad tekstūra labiau primins gelį, o ne serumą. Turi hidrolizuotų kviečių baltymų, kurie gali sudaryti plėvelę, ji džiūdama "patempia" odą. Vat ir visa "revoliucija". Jei jūsų odos auksas nesudirgins- puiku, tačiau kam rizikuoti, ir dar už žvėrišką kainą?

aloe barbadensis leaf extract, butylene glycol, 24k gold leaf, glycereth 26, polysorbate 20, hyaluronic acid, hydrolyzed wheat protein, glycosaminoglycans, silk amino acids, arnica montana flower extract, acacia, blueberry, lycium barbarum, vitis viniferi, garcinia mangostana, morinda citrifolia, punica granatum, rubus idaeus, ascorbic acid, allantoin, panthenol, sodium metabisulfite, sodium hydroxymethylglycinate, carbomer, hydantoin, tetrasodium edta, triethanolamine, fragrance

4 komentarai:

  1. Dėl elergijos auksui tai nežinau, aš pavyzdžiui tik jam ir neelergiška, o jokio kito metalo negaliu jokių papuošalų, net diržo nešioti. Tiesa aš jį pardėjau naudoti ir man visai nebolgas. Na kai ilgiau naudosiu parašysiu poveiki. Pasidariau nuotraukas prieš naudojimą. O dėl kainos tai jūs žmones, atleiskit, bet klaidinat. Ten pats prisiregistruoji ir perki kaip iš internetinės pardutuvės. Ir viso vieno komplekto kaina be siuntimo 229 usd. Tik perkant 10 komplektų gaunasi po 139usd. Tai va ir nereikia čia nieko pirkti iš platintoju. O kainos rodomos kai prisiregistruoji, jos vienodos visiem.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tiesa jūs teigiat kad į sudėty įeinantys natūralūs ekstraktai jokio poveikio neduoda. Tai kaip tada įvairūs aliejai ir kitos naminės priemonės, pvz:kaip sakėt kiaušinio baltymas vietoje kaukės. Jau aš tada nieko nesuprantu kas duoda efektą kas ne. Juk visi teigia naudokit kuo natūralesnius produktus. Juk kaip tik įvairiuose natūraliuose ekstraktuose yra daug vitaminų kurie maitina odą.O efektas natūralių medžiagų yra žinomas nuo senų senovės. O Biosacharide polysaccaride pas mane pažymėti 11138-66-2 skaičiais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Čia dabar ir aš noriu suteikti info. apie natūralių ekstraktų poveikį. Kurio jūs neįžvelgėt. Tiesa čia tik dalis ingridientų.
    Hyalurono rūgšties poveiki visi žino
    Silk Amino Acids - hidrolizės būdu išgaunama iš natūralaus šilko. Gausu amino rūgščių. Jų molekulės yra labai mažos, todėl gali giliau prasiskverbti į epidermį ar plauką. Tokiu būdu geriau drėkina, minkština, suteikia blizgesį.
    Arnikos ekstraktas – šis ekstraktas, kilęs iš arnikos gėlės, naudojamas odos priežiūrai šimtus metų. Jis turi antibakterinių ir priešuždegiminių savybių, galinčių sumažinti skausmą ir patinimą bei ramina įjautrintą odą.
    Acai uogų aliejus. Acai tai palmių rūšis, auganti Brazilijoje ir Pietų bei Centrinėje Amerikoje. Acai palmės subrandina mažas tamsios purpurinės spalvos vynuogės dydžio uogas, turinčias vieną sėklą. Iš jos ir išgaunamas išskirtinis Acai uogų aliejus. Jo savybės: ypatingai drėkina, natūraliai minkština, atkuria odos elastingumą, veikia kaip stiprus antioksidantas, saugo odą nuo laisvųjų radikalų, greitai susigeria, turi daug riebiųjų rūgščių, vitaminų bei mineralų. Patartina šiuos losjonus naudoti tiems klientams, kurių oda yra sausa, šerpetojanti, bei tiems, kurie serga žvyneline.
    Mėlynėse gausu odą stiprinančių ir energijos suteikiančių riebiųjų rūgščių (omega 3, omega 6) ir natūralių antioksidantų, kurie palaiko normalias ląstelių funkcijas. Mėlynės drėkina ir saugo nuo senėjimo požymių atsiradimo bei žalingo streso poveikio. Augaliniai steroliai padeda atkurti odos hidrolipidinį sluoksnį, skatina odos ląstelių regeneraciją, tikras vystančios, pavargusios odos puoselėtojas, tinkantis net jautriai paakių odai .
    GOJI yra turtingiausias maistinėmis medžiagomis vaisius mūsų planetoje. Goji uogose (dygliuotojo ožerškio uogose) yra labai daug vitaminų, tokių kaip vitaminas C, A, B1 ir B2. Jos taip pat yra turtingos mineralais, tokiais kaip geležis, varis, nikelis, chromas, magnezija, kalcis, natris, kalis ir amino rūgštys. Šios uogos yra kilę iš Himalajų. Tai vienas stipriausių vaistinių augalų. Šiuolaikiniai tyrimai patvirtino Goji uogų medicinines savybes. Jos turi antioksidantų, kovojančų su nepageidautinu saulės poveikiu odai, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, lėtina senėjimą, stiprina imunitetą. Jos simbolizuoja ilgaamžiškumą ir gerovę. Teikia energijos, jėgos ir ištvermės, nuima nuovargį.
    NONI
    Maždaug prieš 2 metus tyrimų metu mokslininkai atrado, kad Noni turi labai intensyvų poveikį odos priežiūrai. Kokios pagrindinės Noni vaisiaus savybės?
    Didelio antioksidantų kiekio Noni vaisiuje dėka šis augalas padeda įveikti kenksmingus laisvuosius radikalus, todėl pasiekiamas ženklus senėjimo proceso sulėtinimas. Turi daug lanolino ir kitų esencinių, t.y. gyvybiškai svarbių riebalų rūgščių, kurios unikalių savybių dėka maitina odą ir užtikrina jos sveikatą. Vaisiuose esančios gliukozė ir mineralinės medžiagos gerina ir saugo odos barjerą, taip pat stratum corneumot (epitelinį, viršutinį odos sluoksnį).
    Aktyvus Noni vaisių veikliųjų medžiagų kompleksas pasižymi intensyviu antioksidaciniu veikimu, drėkina odą, tai yra, vykdo jos hidrataciją, kondicionuoja, saugo nuo uždegimų, stimuliuoja ląstelių ir imuninės sistemos veiklą, todėl ir mes šitą veikliųjų medžiagų kompleksą skaitome ypač tinkamu naujų BIONET kosmetikos produktų gamybai ir pasirinkome kaip lemiamą aktyvųjį komponentą.
    Alantoino, vitamino E ir D-Pantenolio kompleksas – vitaminų šaltinis, antioksidantas, drėkina odą, yra būtinas normaliai odos ląstelių regeneracijai.
    priešuždegiminis komponentas
    minkština odą
    sutraukia poras
    stimuliuoja naujų ląstelių augimą
    Ypač rekomenduojama naudoti nugairintai ir saulės nudegintai odai.
    Greipfrutų ekastraktas skatina kraujotaką
    Hialurono rūgštis – pagrindinis komponentas tarpląstelinėje medžiagoje, kuris suteikia odai elastingumo, drėkina odą, „pajaunina“ ir palaiko gerą jos būklę.
    Mangosteen - Mangostan. Jis labiausiai žinomas dėl didelio kiekio ksantanų, stiprių antioksidantų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oho kiek naudingos ir aktualios informacijos. Net nežinojau, kad Goji uogos tokios naudingos mūsų organizmui :)

      Panaikinti